"Nowa" Automapa
-
"Nowa" Automapa
Oczywiście nie udało się zarejestrować AM...odpowiedź z LPR:
"Na chwilę obecną karty sim o adresach 172.18.15-18.* nie mają dostępu do serwerów GUGiK, stąd też instalacji AutoMapy się nie powiedzie.
Problem został zgłoszony do KGP, administratora sieci OST112
Czekamy na rozwiązanie problemu."
Sami sobie to skomentujcie.
Z tymi kartami wożę się od 1 kwietnia, nic na nich nie działa...
"Na chwilę obecną karty sim o adresach 172.18.15-18.* nie mają dostępu do serwerów GUGiK, stąd też instalacji AutoMapy się nie powiedzie.
Problem został zgłoszony do KGP, administratora sieci OST112
Czekamy na rozwiązanie problemu."
Sami sobie to skomentujcie.
Z tymi kartami wożę się od 1 kwietnia, nic na nich nie działa...
Re: "Nowa" Automapa
Nie powiem, żebym był zdziwiony. A próbowałeś może rejestrować z udostępnionego łącza VPN? Mi udało się zarejestrować na laptopie, ale nie pamiętam czy przez SIM, czy VPN.
-
Próbujecie to wrzucać przez transfer plików w uvnc? 3 lata będzie szło
Przesyłanie większych plików za pomocą ITSM jest faktycznie praktycznie nie możliwe, link do pobrania na tablecie http://itsm.kcmrm.local/SWDPRM/Automapa.zip
Nie ma za co
Nie ma za co

-
Daj wykazać się innymRadek pisze: ↑05 lip 2019, 6:01Przesyłanie większych plików za pomocą ITSM jest faktycznie praktycznie nie możliwe, link do pobrania na tablecie http://itsm.kcmrm.local/SWDPRM/Automapa.zip
Nie ma za co![]()

Jak nie podali jak podali 
No chyba, że wejdziesz na wiki.kcmrm.local z czegoś innego niż chrome - wtedy jest duża biała plama

No chyba, że wejdziesz na wiki.kcmrm.local z czegoś innego niż chrome - wtedy jest duża biała plama

Ale kazali robić za pomocą itsm trzeba posłusznie wykonać polecenie wystawić fakturę i czekać na pieniądzeRadek pisze: ↑05 lip 2019, 6:01Przesyłanie większych plików za pomocą ITSM jest faktycznie praktycznie nie możliwe, link do pobrania na tablecie http://itsm.kcmrm.local/SWDPRM/Automapa.zip
Nie ma za co![]()
Jeśli znasz siebie i swego wroga, przetrwasz pomyślnie sto bitew. Jeśli nie poznasz swego wroga, lecz poznasz siebie, jedną bitwę wygrasz, a drugą przegrasz. Jeśli nie znasz ni siebie, ni wroga, każda potyczka będzie dla Ciebie zagrożeniem."
-
Hehe, w instrukcji mowa o lokalizacji na ftp, więc sobie pobrałem przez tcmd
Na każdym tablecie mam tylko IE
A idzie rejestracja na kartach z najnowszej dostawy?

Na każdym tablecie mam tylko IE

A idzie rejestracja na kartach z najnowszej dostawy?
U mnie działa. U was też na profilach nie administracyjnych nie można aktualizować automapy ?
-
Oczywiście, że nie można