karne przeniesienie na przerwę

Tematy związane z aplikacją dyspozytora, mapą i pracą dyspozytora
pelikan
Posty: 29
Rejestracja: 27 gru 2017, 12:45

karne przeniesienie na przerwę

Post autor: pelikan » 28 mar 2019, 19:16

Czy jest opcja, żeby przed przymusowym zamknięciem formatki i przeniesieniem na przerwę system dokonał zapisu formatki? Dzisiaj przydarzyła się sytuacja, że dyspozytor wpisał w wywiad ścianę tekstu, musiał na chwilę wstać od stanowiska, po powrocie w wywiadzie zostało jedno słowo...

proxyp
Posty: 54
Rejestracja: 12 sty 2018, 13:03

Re: karne przeniesienie na przerwę

Post autor: proxyp » 28 mar 2019, 19:42

Za dużo napisał :D

tomasz.boguslawski
Twórca SWDPRM
Twórca SWDPRM
Posty: 153
Rejestracja: 15 gru 2017, 6:11

Re: karne przeniesienie na przerwę

Post autor: tomasz.boguslawski » 30 mar 2019, 9:38

Faktycznie jest błąd. Wkrótce wyjdzie poprawka.

ODPOWIEDZ