Aplikacja dyspozytora

Tematy związane z aplikacją administratora i pracą administratorów systemu
Awatar użytkownika
rwaligora
Posty: 152
Rejestracja: 15 gru 2017, 17:09
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

Aplikacja dyspozytora

Post autor: rwaligora » 29 mar 2019, 21:02

Uruchamia się u was aplikacja dyspozytora w środowisku prod2?
Jeśli znasz siebie i swego wroga, przetrwasz pomyślnie sto bitew. Jeśli nie poznasz swego wroga, lecz poznasz siebie, jedną bitwę wygrasz, a drugą przegrasz. Jeśli nie znasz ni siebie, ni wroga, każda potyczka będzie dla Ciebie zagrożeniem."

Adam
Posty: 32
Rejestracja: 15 gru 2017, 5:48

Re: Aplikacja dyspozytora

Post autor: Adam » 29 mar 2019, 21:11

Na stanowisku WKRM wyglądało, że działa OK (nie ma na razie danych poza listą ZRM-ów). Na stanowisku dyspozytorskim odpalało - nie logowałem się. Mapa w obu przypadkach prawidłowo pokazuje LPR-y. Wersja 23.1

r3bel
Posty: 14
Rejestracja: 27 mar 2018, 12:49

Re: Aplikacja dyspozytora

Post autor: r3bel » 30 mar 2019, 4:24

Wysyłaliście testowe kzw na tablety w prod2?

wojciech.adamczyk
Posty: 133
Rejestracja: 14 gru 2017, 11:14
Lokalizacja: Gdańsk/Tczew

Re: Aplikacja dyspozytora

Post autor: wojciech.adamczyk » 30 mar 2019, 13:57

Tak, dotarło. Nowy dysponent na nowych kartach sim. Niestety nie działa rdp i vnc na nowych kartach. Nie widać żadnych zrm na mapie i nie można połączyć się z konsolą. Tak to wygląda chyba na tą chwilę.
r3bel pisze:
30 mar 2019, 4:24
Wysyłaliście testowe kzw na tablety w prod2?

ODPOWIEDZ