ADMINISTRATOR DYSPONENTA

Tematy związane z aplikacją administratora i pracą administratorów systemu
SaLMoN
Posty: 3
Rejestracja: 28 mar 2019, 11:30

Re: ADMINISTRATOR DYSPONENTA

Post autor: SaLMoN » 28 mar 2019, 11:40

Witam towarzyszy niedoli!
Pytanie - czy macie dostępny jakikolwiek obszar dysponowania przy dodawaniu ZRM? Dzwoniłem do CT i już wiem, ze jest jakis błąd w systemie (zgłoszony do producenta), ciekawi mnie tylko czy lokalny czy globalny ;)

Awatar użytkownika
rwaligora
Posty: 154
Rejestracja: 15 gru 2017, 17:09
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

Re: ADMINISTRATOR DYSPONENTA

Post autor: rwaligora » 28 mar 2019, 14:19

A działa wam aplikacja dyspozytora? U nas tylko mignie ekran i nie pojawia się ekran logowania
Jeśli znasz siebie i swego wroga, przetrwasz pomyślnie sto bitew. Jeśli nie poznasz swego wroga, lecz poznasz siebie, jedną bitwę wygrasz, a drugą przegrasz. Jeśli nie znasz ni siebie, ni wroga, każda potyczka będzie dla Ciebie zagrożeniem."

artur
Posty: 47
Rejestracja: 14 gru 2017, 20:06

Re: ADMINISTRATOR DYSPONENTA

Post autor: artur » 28 mar 2019, 14:24

Ponoć testowanie wyłączone przez LPR i nie można uruchomić aplikacji

bridge84
Posty: 6
Rejestracja: 15 gru 2017, 10:27

Re: ADMINISTRATOR DYSPONENTA

Post autor: bridge84 » 28 mar 2019, 20:21

artur pisze:
27 mar 2019, 23:48
Po co dodali w terminalach mobilnych pozycje stara nazwa tabletu. Czy ktoś wie czemu ma to służyć?
Chodzi oto aby przy automatycznej instalacji nowej aplikacji konfigurowała sie też już z właściwym nazwami stanowisk. Tak aby gotowe były do działania bez dodatkowej konfiguracji.

bridge84
Posty: 6
Rejestracja: 15 gru 2017, 10:27

Re: ADMINISTRATOR DYSPONENTA

Post autor: bridge84 » 28 mar 2019, 20:26

artur pisze:
28 mar 2019, 14:24
Ponoć testowanie wyłączone przez LPR i nie można uruchomić aplikacji
Jeśli chodzi o sytuację u nasto moge powiedzieć tak. Aplikacje miejsca stacjonowania i terminali mobilnych działaja, nie testowaliśmy tylko sprawy przesyłania kart na tablety. Raszta działa bez zarzutu.

Adam
Posty: 32
Rejestracja: 15 gru 2017, 5:48

Re: ADMINISTRATOR DYSPONENTA

Post autor: Adam » 28 mar 2019, 20:40

SaLMoN pisze:
28 mar 2019, 11:40
Witam towarzyszy niedoli!
Pytanie - czy macie dostępny jakikolwiek obszar dysponowania przy dodawaniu ZRM? Dzwoniłem do CT i już wiem, ze jest jakis błąd w systemie (zgłoszony do producenta), ciekawi mnie tylko czy lokalny czy globalny ;)
Witam :)
W administratorze wojewódzkim dzisiaj można było dodać obszar dysponowania do ZRM (sam OD musi stworzyć adm. woj.). Wczoraj można było dodawać w adm. lidera, a dziś w adm. dysponenta współwykonawcy w edycji ZRM OD jest pusty. Skutkuje to niemożliwością jakichkolwiek zmian w ZRM.

Pozytywne jest to, że u jednego dysponenta kierownik ZRM nie mógł dodać ratowników do składu, ale u innego mógł :)

ODPOWIEDZ