Strona 1 z 1

karne przeniesienie na przerwę

: 28 mar 2019, 19:16
autor: pelikan
Czy jest opcja, żeby przed przymusowym zamknięciem formatki i przeniesieniem na przerwę system dokonał zapisu formatki? Dzisiaj przydarzyła się sytuacja, że dyspozytor wpisał w wywiad ścianę tekstu, musiał na chwilę wstać od stanowiska, po powrocie w wywiadzie zostało jedno słowo...

Re: karne przeniesienie na przerwę

: 28 mar 2019, 19:42
autor: proxyp
Za dużo napisał :D

Re: karne przeniesienie na przerwę

: 30 mar 2019, 9:38
autor: tomasz.boguslawski
Faktycznie jest błąd. Wkrótce wyjdzie poprawka.