Cześć,
Na komputerze z aplikacją Analityk mam również aplikację mapową, jednak przy próbie odpalenia Analityka z mapą pojawia mi się komunikat "Nie udało się uruchomić przeglądarki mapowej. Aplikacja zostanie zamknięta.". Co może być tego powodem?
Aplikacja Mapa dla Analityka
Re: Aplikacja Mapa dla Analityka
Posiadam u siebie w katalogu SWDPRM2 katalog Aplikacja Mapa oraz katalogi Analityka i normalnie mi się uruchamia aplikacja analityka z mapą. Musisz zagłębić się w log co tam pisze gdzie leży problem
Jeśli znasz siebie i swego wroga, przetrwasz pomyślnie sto bitew. Jeśli nie poznasz swego wroga, lecz poznasz siebie, jedną bitwę wygrasz, a drugą przegrasz. Jeśli nie znasz ni siebie, ni wroga, każda potyczka będzie dla Ciebie zagrożeniem."
Sprawdz czy w pliku konfiguracyjnym po adresie cyfrowym sa wpisane tez litery.
Ok, na kompie w miejscu stacjonowania i na stanowisku administratora udało mi się zrobić - to najważniejsze.
Ale na tablecie, pomimo takich samych ustawień w pliku konfiguracyjnym, nie działa.
Ale na tablecie, pomimo takich samych ustawień w pliku konfiguracyjnym, nie działa.
Po aktualizacji aplikacji do wersji 31.7 przestało działać.
Aplikacja mapy pokazuje komunikat "The connection was refused when attempting to contact 192.168.1.241.".
Jakieś pomysły?
Aplikacja mapy pokazuje komunikat "The connection was refused when attempting to contact 192.168.1.241.".
Jakieś pomysły?